Onze persoonlijke product top 3

Wat zijn onze favoriete producten? 

Natuurlijk doen we ons uiterste best met knippen, kleuren en stylen voor het beste resultaat, maar ook wij kunnen niet zonder onze producten!! Ook zij helpen ons vaak bij het uiteindelijke eindresultaat! Dit zijn onze favorieten!

 

Dennis 

 • Plaats 3: Depot No 305 Volumizer; Dit gebruik ik echt iedere dag tijdens het knippen van heren. Soepele versteviging, geeft volume! Ideaal voor mannen die gel te stevig vinden.
 • Plaats 2: KMS Playable Texture; Wat mij betreft een must in iedere badkamer! Ik gebruik het in handdoek droog haar, in plaats van een mouse, en ik gebruik het als een haarlak in droog haar. Het is niet plakkerig of zwaar, onmisbaar bij normaal - fijn haar!
 • Plaats 1: AddPower Thickening Spray; Wat zijn wij hier fan van! Speciaal ontwikkeld voor normaal - fijn haar, door de verrijking van rijstproteïne, is het voelbaar dikker, en sterker. Een heerlijke haarstylende spray (met hittebescherming tot 200 graden).

 

Jeanet

 • Plaats 3: KMS Colorvitality Blonde Shampoo; Deze shampoo is mijn (persoonlijke) favoriet. Dankzij het directe blauwe pigment wat in deze shampoo zit, word het ongewenst vergelen van blond en grijstinten tegen gegaan.
 • Plaats 2: KMS Thermashape 2in1; Bescherming van je haar bij gebruik van hittestylers is ontzettend belangrijk! Dankzij deze spray vorm ik de look die ik wil bereiken, geeft extra versteviging tot 72 uur!
 • Plaats 1: KMS Curlup Perfecting Lotion; Heb je (natuur)krul, en zoek je iets wat je krullen mooi bundelt? Dan is de Perfecting Lotion wat voor jou! Het geeft pluiscontrole en maakt vochtbestendig. Zakt je krul halverwege de dag uit? Het kan gereactiveerd worden, door in je haar te kneden.

 

Pien

 • Plaats 3: KMS Addvolume Liquid dust; Heb je nou lang of kort haar, we willen allemaal volume in het haar! De LIQUID DUST kan jou dat geven! Dit product geeft 100% meer volume en body in het haar vanaf de aanzet tot in de punten.
 • Plaats 2: Depot No 101 Normalizing Daily Shampoo; Mannen opgelet: deze shampoo is speciaal voor jullie ontworpen, en brengt ook nog eens een fantastische geur met zich mee en geeft je een heerlijk verfrissend gevoel. 
 • Plaats 1: KMS Curlup Wave Foam; Wie dit product heeft uitgevonden verdient wat mij betreft een lintje!
  Heb je een beetje slag in je haar en wil je meer krul? Dan is deze Wavefoam het ideale product voor jou! Je kan na het inbrengen van dit product het haar eventueel nog met een diffuser drogen en je zult verstelt staan van jouw krullend haar! 

 

Chantal

 • Plaats 3: KMS Moistrepair Shampoo; deze shampoo is geschikt voor ieder type haar, hij vult het vochtgehalte in je haar weer aan, en hersteld beschadigingen. In combinatie met de conditioner heb je de ultieme combinatie voor gezond en verzorgt haar.
 • Plaats 2: KMS Molding Paste; misschien wel ons best verkochte product! Ik gebruik het in handdoek droog haar, het is geweldig om hiermee korte kapsels te föhnen, en als finish in droog haar. Hierdoor ziet het haar er dikker uit.
 • Plaats 1: KMS Curlup Wave Foam; Als je een lekker bos krullen hebt, en je wil nog wat meer textuur en verbeterde krul dan is dit een must-have voor jou! Met dit product kan je bijna ieder soort haar laten krullen! Gebruik wel een föhn met diffuser.