Over N-Joy Kappers


Dat beetje meer...

 

Ons team is ambitieus! Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Eigenlijk willen wij gewoon de beste zijn.

Op zeer regelmatige basis volgen wij trainingen op gebied van o.a. knippen, kleuren en stylen. Door Goldwell zijn wij opgeleid tot Mastercolorist. In onze salon hebben alle medewerkers een passie voor mooi haar, en allemaal hun eigen specialisme.

 

N-Joy Kappers Klaaswaal

Onze Stylisten


Maak kennis met het team van N-Joy Kappers

 

N-Joy Kappers | Team

Dennis Eigenaar

Specialiteiten: Folietechnieken in lang haar, zoals highlights en balayage vind ik helemaal geweldig om te doen, maar ook zeker het knippen en kleuren van korte kapsels kan ik heel goed mijn creativiteit in kwijt.

Werkt op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Jeanet Eigenaresse

Specialiteiten: Ik ben inmiddels 25 jaar kapster, het persoonlijke contact met de klanten vind ik nog steeds een van de leukste dingen, maar het creëren van een nieuwe kleur en nieuw kapsel, geniet ik ook erg van! Binnen ons team ben ik de specialist in bruidskapsels.

Werkt op: woensdag, vrijdag, zaterdag

Pien Topstylist

Specialiteiten: Ik ben kritisch, neem echt de tijd voor je, en besteed de grootste zorg aan je haar. Van permanent tot creative kleuringen, ik vind het allemaal leuk om te doen! Ik geniet echt van mijn vak.

Werkt op: dinsdag, donderdag ochtend, vrijdag middag

Harry

Specialiteiten: Ik vind het creëren van een totale look voor de klant erg leuk! Ook knip ik krullen in je haar, met de kniptechniek van Curlsys.

Werkt op: Afspraak