Bruidskapsels


N-Joy Kappers | Bruidskapsels

Op de mooiste dag van jullie leven willen natuurlijk stralen!

 

Jullie willen er top uitzien, en je geen zorgen hoeven te maken over jullie haar. 

 

Voor haar: Je haar moet perfect in orde zijn. Het moet niet alleen bij je bruidsjurk passen, maar ook aansluiten bij je persoonlijkheid en je wensen! 

Om er zeker van te zijn dat het eindresultaat aan je wensen voldoet, adviseren wij om 4 - 6 weken voor de grote dag langs te komen voor een proefkapsel. Samen met jou bepalen onze stylisten wat jou tot de mooiste bruid zal maken. Zo weet jij zeker dat er op je grote dag niet geexpermimenteerd hoef te worden met jouw haar.

Tijdens je proefkapsel maken wij gelijk een planning met jou. Je haar moet misschien nog geknipt worden? Misschien wil je het nog verven? 

Wij zullen ervoor zorgen dat jij zo ontspannen mogelijk aan je trouwdag kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat hij “JA” gaat zeggen.

 

Voor hem: Samen met jou maken wij een planning, zodat je haar op je trouwdag perfect zit! Wil je het alleen laten knippen, is het misschien nodig om je baard te trimmen? Wij zorgen ervoor dat ook jij zal stralen op je trouwdag.

 

Jullie trouwdag: Op jullie trouwdag kunnen wij ook ouders, familie, bruidsmeisjes, en gasten voorzien van een feestelijk kapsel. Wij maken dan op basis van jullie wensen een planning die aansluit op jullie dagschema. Om ervoor te zorgen dat jullie de grote dag heel ontspannen meemaken, werken wij indien nodig ook op locatie.

 

Neem gerust eens contact met ons op, of kom een keer langs om kennis te maken.