Kleuren


N-Joy Kappers | Kleuren

Ben je op zoek naar de juiste haarkleur? Of een kleur die perfect aansluit bij je coupe, denk je misschien: ‘welke haarkleur past het beste bij mij?’ Onze kleurexperts maken de perfecte kleur voor jouw haar.

 

Wij adviseren jou over de verschillende folietechnieken, zoals: Bayalage, Ombré, Babylights...

Want wat zijn nou eigenlijk de verschillen, die overal op social media vandaag de dag genoemd worden?

Zeker op gebied van kleurbehandelingen werken wij uitsluitend met het beste. Om geen concessies te doen aan brilliancie, kleurbehoud, en kwaliteit van het haar, werken wij uitsluitend met kleurproducten van Goldwell, wat ons betreft de nummer 1 op kleurgebied.

Onze kleurspecialisten zijn opgeleid door Goldwell, en in het bezit van het Mastercolorist Certificaat. Bij ons word je te allen tijde geholpen door iemand die verstand heeft van haarkleuringen!

Ondanks dat er op kleurgebied veel mogelijk is, blijft voor ons je haarkwaliteit voorop staan.

 

PROBLEMEN:

• Mijn kleur loopt zo snel terug...
• Mijn kleur is anders uitgevallen...
• Mijn kleur is te donker...
• Ik heb het zelf geverfd en ben niet blij met het resultaat...

Zijn enkele problemen die wij met regelmaat horen. Samen met jou gaan we op zoek naar een oplossing.

 

TOTAAL KLEURING:

Bij Colorbalancing verven wij uitsluiting de uitgroei, de lengtes en punten behandelen wij met Colorance, voor een optimale glans en houdbaarheid. Dankzij deze techniek word ieder haar slechts 1 keer geverfd, waardoor we de schade van je haar tot een minimum beperken. Het resultaat is een kleur met een veel langere houdbaarheid!

 

Wil je advies over het wegwerken van je eerste grijze haren, ben je op zoek naar de perfecte kleur voor je haar, of een hele andere kleur? Bij N-Joy Kappers geven we je graag het juiste kleuradvies.